2023-01-30 servicekampanj originalservice copy.jpg

VINTERKAMPANJ ORIGINALDELAR

Just nu erbjuder vi rabatt på alla originaldelar vid tilläggsarbeten i samband med service, gäller i både Halmstad och Laholm vid bokningar under hela februari (bokning skall vara gjord senast 28/2 men servicen kan ske senare)!

 

20% i rabatt på alla originaldelar!*

Dela upp din betalning 12 månader räntefritt via våra märkeskort!

 

V.A.G Originaldelar är specifikt utvecklade för att passa just din bil. En Originaldel från oss håller alltid samma höga kvalitet som delarna som monterades på din bil när den var ny. Det innebär att varje komponent är konstruerad för maximal livslängd, säkerhet och prestanda.

 

Originaldelar

 

Originaldelar tillverkas med mycket stränga miljö-, kvalitets-, och prestandakrav och vi genomför rigorösa kontroller och tester innan delen släpps genom nålsögat och ut på marknaden. Självfallet genomför vi och fabrikerna också jämförande tester där vi ser skillnader, både gällande funktionalitet, men framförallt vad gäller livslängd.

 

När du använder dig av delar från andra leverantörer går du bland annat miste om en perfekt passform, vilket kan skada andra delar i bilen och dessutom kan du få betala mer i verkstaden för tidsödande anpassningar. Originaldelar är samma delar som din bil är byggd av och har därför den perfekta passformen och egenskaperna. Våra delar uppfyller strikta kvalitetskrav och då kan du vara säker på att du får den absolut senaste tekniken och säkerheten samtidigt som prisskillnaden är mindre än vad många tror. Jämförande tester mellan originaldelar och andra leverantörer visar på skillnader, både vad gäller funktionalitet men framförallt vad gäller livslängd. Hos oss vet du alltid vad du får, det är en trygghet för dig och dina passagerare!

Om en originaldel innebär bättre passform, funktion, säkerhet, livslängd och dessutom ger din bil ett högre andrahandsvärde till en marginell prisskillnad, varför skulle du då inte välja en originaldel?

BOKA SERVICE

 

*ERBJUDANDET GÄLLER T.O.M 28 februari 2023