2017-12-04 Audibeg.jpg

 

Das Welt Auto.
Begagnade bilar. Garanterat bra.

Vi på MotorHalland vill att du som köper en begagnad bil hos oss skall göra det på tryggast möjliga vis. Ett led i att förstärka köptryggheten för alla våra kunder är att använda "Das Welt Auto", ett nytt garantisystem för begagnade bilar, Men vad innebär detta egentligen?

"Das WeltAuto" är ett nytt program från Volkswagen-Gruppen som riktar sig till dig som vill göra ett begagnatköp med nybilskänsla. Det omfattar upp till 60 månader gamla bilar som gått max 12.000 mil. Bilarna är kvalitetskontrollerade och åtföljs av en nationell trygghetsgaranti på 12 månader och konceptet innefattar även en rad andra förmåner, bl.a:

- Ett års garanti
Eftersom bilen är noggrant kontrollerad och genomgången ingår alltid garanti på köpet; en mycket omfattande 12 månaders trygghetsgaranti.

- Bytesrätt
Skulle det visa sig att du av någon anledning önskar byta till en annan bil i vårt sortiment, så kan du göra detta inom 10 dagar från köpet.

- En bil i bästa skick
För att få ingå i Das WeltAuto-programmet krävs godkänt på kvalitetskontrollen som omfattar 122 punkter. Varje bil kontrolleras noga av vår tekniker så att den är i bästa möjliga skick.

- En bra affär
Vi testar, värderar och är självklart intresserade av att få byta in din gamla bil när du köper en begagnad bil av oss.

- Provkörning
Du har alltid möjligheten att provköra för att försäkra dig om att den bil du är intresserad av passar dig och dina behov.

- Professionell rekonditionering
Förutom den tekniska genomgången får varje bil en ut- och invändig professionell finish innan den når bilhallen.

- Möjlighet till finansiering
Precis som när du köper en ny bil kan du välja om du vill betala bilen på en gång eller dela upp din betalning till riktigt bra villkor.

- Skräddarsy din bil
Du har möjlighet att ge din bil en egen stil genom att beställa till en mängd olika tillbehör, exempelvis lasthållare, barnstolar, snygga lättmetallfälgar m.m.

- Mobilitetsgaranti
Om din Volkswagen, ŠKODA eller SEAT skulle bli akut okörbar får du hjälp på plats dygnet runt, 365 dagar om året. Mobilitetsgarantin innebär att du aldrig blir stående förutsatt att du lämnar in din bil för Grundservice/Long Life Service på en auktoriserad verkstad.

- Certifierade säljare – nöjda kunder
Vi följer upp våra kunders erfarenhet av att köpa bil hos oss och ger individuell återkoppling till säljaren. Tillsammans med vidareutbildning av vår säljkår är detta grunden för att ge dig bästa möjliga omhändertagande.

Vill du veta mer om "Das Welt Auto" så läs gärna här: http://www.dasweltauto.se/sv/mer-om-das-weltauto.html