Här finner Du samtliga lediga tjänster samt ansökningsinformation, välkommen med Din ansökan!

Motorhalland är återförsäljare för Volkswagen, Volkswagen Transport, Seat, Skoda och Scania Lastbilar. Vi har en lång historia som uppskattad arbetsgivare inom regionen. Vi bedriver verksamheten i Halmstad och Laholm fördelat på tre olika anläggningar. Motorhalland har 120 anställda och omsatte 2016 ca 630 miljoner kronor vilket gör oss till ett av de större företagen i Länet. Vi arbetar ständigt med kvalité och miljö i fokus. Våra kunder och vår personal är de viktigaste komponenterna i vår verksamhet.

Transportbilssäljare sökes

Hej!

Vill Du jobba i ett sammansvetsat och vinnande Team med ett av de största produktsortimenten på marknaden? Då är Du varmt välkommen att söka tjänsten som säljare av Volkswagen transportbilar på MotorHalland i Halmstad

Bilmarknaden står just nu inför stora förändringar i.o.m. elbilarnas snabba introduktion och etablering. Nya transportlösningar, större fokus på helhetslösningar, driftekonomi och underhållslösningar samt en mängd andra omständigheter gör att dagens företag nu försöker att effektivisera sin vagnpark så mycket som möjligt. Detta hjälper vi dem med.

MotorHalland är just nu mitt i en stor framtidssatsning då vi håller på att bygga en helt ny bilanläggning på flygstaden i Halmstad. En ca 12.000 m2 stor huvudanläggning på 60.000 m2 tomt skall göra det möjligt för oss att på bästa vis möta framtidens bilhandel och kundförväntningar. Anläggningen skall stå helt klar hösten 2020. MotorHalland har ca 120 anställda och omsätter ca 645 milj.

Tjänstebeskrivning:

Din huvuduppgift blir att bearbeta och vara delaktig i att utveckla vår transportbilsaffär ut mot våra företagskunder, såväl nya som befintliga. Skapa offerter/avtal, finansierings/ försäkringslösningar skapa försäljning och provkörningsaktiviteter och kunna hantera inbytesbilar samt andra arbetsuppgifter som är viktiga för våra företagskunder. Allt sker i samråd med övriga i teamet.

 

Kvalifikationer:

Vi söker en person som har dokumenterad branschvana och har ett arbetssätt som gör att vi både skapar och behåller våra goda och långsiktiga relationer till våra företagskunder. Meriterande är om man har god lokal kännedom av företagen i Halmstad och Laholms kommun samt om man är tekniskt kunnig och har ett stort intresse för digitalisering då både vår egen verksamhet samt de kommande bilmodellerna från VW är väldigt tekniskt avancerade. Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal & skrift. B-Körkort är ett krav.

 

Personliga egenskaper:

Som person är du engagerad och har en stark känsla för att göra affärer. Du besitter förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet. Du trivs i en roll med högt tempo i en bransch som ständigt är i förändring. Eftersom arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på en stor affärsförståelse samt förmåga att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer, är det viktigt att du är prestigelös och har en förmåga att arbeta och verka i team. Du är duktig på att etablera långsiktiga relationer och skapa förtroende hos våra kunder. Du är resultatorienterad och sätter kunden i centrum.

 

 

Ansökan och frågor

Vill Du veta mer om tjänsten eller ansöka till den kontakta märkeschef Ola Sundén på:
E-mail: ola.sunden@motorhalland.se

Tel: 035-180704

Välkommen att skicka in Din ansökan så snart som möjligt. Rekrytering sker löpande.

Märk ansökan med: Säljare Volkswagen Transportbilar