Här finner Du samtliga lediga tjänster samt ansökningsinformation, välkommen med Din ansökan!

Motorhalland är återförsäljare för Volkswagen, Volkswagen Transport, Seat, Skoda och Scania Lastbilar. Vi har en lång historia som uppskattad arbetsgivare inom regionen. Vi bedriver verksamheten i Halmstad och Laholm fördelat på tre olika anläggningar. Motorhalland har 120 anställda och omsatte 2016 ca 630 miljoner kronor vilket gör oss till ett av de större företagen i Länet. Vi arbetar ständigt med kvalité och miljö i fokus. Våra kunder och vår personal är de viktigaste komponenterna i vår verksamhet.

Vi söker en Servicemarknadschef

Servicemarknadschef till MotorHalland

Är du en kommunikativ och trygg chef som brinner för ledarskap och teknik? Vill du utmana dig själv i ett fantastiskt roligt jobb med varierande vardag där teamet ger väldigt mycket tillbaka? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som Servicemarknadschef på MotorHalland!

Dina arbetsuppgifter

Som servicemarknadschef för MotorHalland kommer du att ha det totala ansvaret för drift och ledning av eftermarknadsavdelningen i Halmstad, som omfattar verkstad, reservdelar, kundmottagning, tvätt- och rekonditionering. Inom eftermarknad ingår även ett skadecenter med plåtverkstad och lackverksamhet. Det blir din uppgift att leda avdelningarna och planera arbetsflödena för att optimera kapacitet och tidsåtgång. Det finns en chef för varje avdelnings som du kommer jobba tätt ihop med. I september kommer verksamheten flytta till en helt ny anläggning på Flygstaden.

I rollen ingår personal- och budgetansvar samt analys och prognosrapportering av nyckeltal. I uppdraget ligger också att vidareutveckla eftermarknadsaffären inom MotorHalland genom att skapa nya strategier och strukturer, vilket ställer krav på ett tydligt affärstänk och att kunna tänka kundorienterat. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

Som vår servicemarknadschef är du ansvarig för att coacha och utveckla medarbetare, skapa rätt förutsättningar och peka ut riktningen så att vi tillsammans arbetar mot gemensamt uppsatta mål. Du är en ledare som får dina medarbetare att växa genom eget ansvar och personlig utveckling. Vi söker även dig som kan bygga relationer med våra kunder och som är beredd att satsa det där lilla extra för bolagets fortsatta utveckling och expansion. I din roll har du även det viktiga ansvaret över att säkerställa en god arbetsmiljö för dina medarbetare och tillse att personalen arbetar säkert och ansvarfullt.

 

Din profil

För den här rollen ser vi det som avgörande att du är en person som brinner för relationen mellan människor och har dokumenterad erfarenhet av att leda andra. Du är en trygg chef med fötterna på jorden som trivs med att ta ansvaret för att leda och organisera, både strategiskt långsiktigt, men även operativt i det dagliga arbetet. Som ledare är du också noggrann, tydlig, effektiv och analytisk med ett skarpt affärssinne och driv. Vidare är du en kommunikativ relationsskapare med god förmåga att motivera dina medarbetare och skapa trivsel för att styra mot tydligt uppsatta mål.

Vi tror att du har en gedigen erfarenhet från bilindustrin och har arbetat i en roll inom eftermarknad och/eller verkstad. Du är duktig på att sätta upp och styra processer kring planering och hantering av serviceärenden som leder till såväl ökad omsättning som hög kundnöjdhet. Du har erfarenhet från att agera i en kommersiell roll med en nära kunddialog där du har haft budgetansvar och är van vid att arbeta med nyckeltal för att optimera en eftermarknadsavdelning. Du som söker har med fördel en högskoleutbildning, alternativt mångårig arbetslivserfarenhet av personalplanering, personalledning och kundvård. Du har allmänt goda datakunskaper och B-körkort. För tjänsten krävs flytande svenska i tal och skrift.

Som person är du positiv, självgående och duktig på att lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt. Du trivs med att ha många kontaktytor i ditt arbete och teamkänsla är viktigt för dig. Du kommer att medverka i många spännande projekt tillsammans med trevliga och motiverade arbetskollegor.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Om Motor Halland AB

Ända sedan 1952, då bolaget registrerades, har vi på MotorHalland sålt nya och begagnade bilar, utfört service och levererat tillbehör och reservdelar. Vi har hela tiden utvecklat verksamheten för att ge våra kunder möjlighet till ett enkelt, personligt och ekonomiskt hållbart bilägande. Vi gör allt för att tillgodose kundens önskemål, så att hen blir nöjd och känner sig väl omhändertagen. Ägarna har varit i branschen i 100 år och har en långsiktig strategi för framtiden och den omställning vi står inför. Det är därför man väljer att investera i den nya anläggningen på Flygstaden - Sveriges modernaste.

 

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar MotorHalland med Experis, en del av ManpowerGroup. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Vill du ha mer information kan du kontakta rekryteringskonsulter Johan Angerfors på 0730-742 314, johan.angerfors@se.experis.com eller Angela Ekelöf på 0703-775 781, angela.ekelof@se.experis.com.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Dock senast 5 April.

Vi ser fram emot din ansökan!

ANSÖK LOGO.JPG