Här finner Du samtliga lediga tjänster samt ansökningsinformation, välkommen med Din ansökan!

MotorHalland är återförsäljare för Volkswagen, Volkswagen Transport, Seat, Cupra, Skoda och Scania Lastbilar. Vi har en lång historia som uppskattad arbetsgivare inom regionen. Vi bedriver verksamheten i Halmstad och Laholm fördelat på tre olika anläggningar. MotorHalland har över 120 anställda och omsatte 2019 ca 620 miljoner kronor vilket gör oss till ett av de större företagen i Halland. Vi arbetar ständigt med kundnöjdhet, kvalité och miljö i fokus. Våra kunder och vår personal är de viktigaste komponenterna i vår verksamhet.

Motorhalland i Laholm söker nu Garanti och Skadehandläggare

Vi söker dig som vill vara ansvarig för våra garanti och försäkringsärenden.                      

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter blir att tillsammans med dina kollegor bistå och coacha vår egen verkstad och kunder i frågor som handlar om garantifrågor och försäkringsärenden. I tjänsten krävs att du håller dig uppdaterad om tillverkarens och försäkringsbolagens regler. Du kommer att arbeta med telefon och dator som främsta arbetsredskap. Du kommer självständigt hantera och övervaka avvecklingen gentemot generalagenten och försäkringsbolag. I arbetet ingår även att hjälpa till som servicerådgivare. 

 

VEM SÖKER VI?
Vi söker dig med ett brinnande intresse för bilar och med god kännedom om fordonsbranschen. Du har även en bra känsla för vad serviceyrket innebär.
Det är meriterande om du har erfarenheter av verkstadsjuridik och om du kan navigera dig i programmen Automaster, Cabas, Saga, Elsa och Etka som används på företaget. B-körkort krävs för denna tjänst.

 

VEM ÄR DU?
Som person är du lösningsorienterad, noggrann och gillar högt tempo. Du strävar efter att skapa goda relationer med både generalagenter, försäkringsbolag och medarbetare. Då arbetsuppgifterna är många samt innebär både planering och administration är det viktigt att du kan prioritera samt vara strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Du är självklart van vid att ha telefonen och datorn som arbetsredskap.

Tjänsten är tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

 

ANSÖKAN
Finner du denna tjänst intressant, så skicka din ansökan till:

kim.olofsson@motorhalland.se


Observera att tjänsten kan komma att tillsättas så fort vi har hittat rätt person så vänta inte med din ansökan.
Vid frågor kontakta Kim Olofsson på 0430-79441.

 

Varmt välkommen med din ansökan!