Här finner Du samtliga lediga tjänster samt ansökningsinformation, välkommen med Din ansökan!

Motorhalland är återförsäljare för Volkswagen, Volkswagen Transport, Seat, Skoda och Scania Lastbilar. Vi har en lång historia som uppskattad arbetsgivare inom regionen. Vi bedriver verksamheten i Halmstad och Laholm fördelat på tre olika anläggningar. Motorhalland har 120 anställda och omsatte 2016 ca 630 miljoner kronor vilket gör oss till ett av de större företagen i Länet. Vi arbetar ständigt med kvalité och miljö i fokus. Våra kunder och vår personal är de viktigaste komponenterna i vår verksamhet.

Transportbilssäljare sökes

Hej!

Vill Du jobba i ett sammansvetsat och vinnande Team med ett av de största produktsortimenten på marknaden? Då är Du varmt välkommen att söka tjänsten som säljare av Volkswagen transportbilar på MotorHalland i Halmstad

Bilmarknaden står just nu inför stora förändringar i.o.m. elbilarnas snabba introduktion och etablering. Nya transportlösningar, större fokus på helhetslösningar, driftekonomi och underhållslösningar samt en mängd andra omständigheter gör att dagens företag nu försöker att effektivisera sin vagnpark så mycket som möjligt. Detta hjälper vi dem med.

MotorHalland är just nu mitt i en stor framtidssatsning då vi håller på att bygga en helt ny bilanläggning på flygstaden i Halmstad. En ca 12.000 m2 stor huvudanläggning på 60.000 m2 tomt skall göra det möjligt för oss att på bästa vis möta framtidens bilhandel och kundförväntningar. Anläggningen skall stå helt klar våren 2020. MotorHalland har 120 anställda och omsätter 645 milj.

Tjänstebeskrivning:

Ditt huvudansvar blir att bearbeta och vara delaktig i att utveckla vår transportbilsaffär ut mot våra företagskunder, såväl nya som befintliga. Skapa offerter/avtal, finansierings/ försäkringslösningar skapa försäljning och provkörningsaktiviteter och kunna hantera inbytesbilar samt andra arbetsuppgifter som är viktiga för våra företagskunder. Allt sker i samråd med övriga i teamet.

 

Kvalifikationer:

Vi söker en person som gärna har branschvana och har ett arbetssätt som gör att vi både skapar och behåller våra goda och långsiktiga relationer till våra företagskunder. Meriterande är om man har god lokal kännedom av företagen i Halmstad och Laholms kommun samt om man är tekniskt kunnig och har ett stort intresse för digitalisering då både vår egen verksamhet samt de kommande bilmodellerna från VW är väldigt tekniskt avancerade. Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal & skrift. B-Körkort är ett krav.

 

Personliga egenskaper:

Som person är du engagerad och har en stark känsla för att göra affärer. Du besitter förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet. Du trivs i en roll med högt tempo i en bransch som ständigt är i förändring. Eftersom arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på en stor affärsförståelse samt förmåga att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer, är det viktigt att du är prestigelös och har en förmåga att arbeta och verka i team. Du är duktig på att etablera långsiktiga relationer och skapa förtroende hos våra kunder. Du är resultatorienterad och sätter kunden i centrum.

 

 

Ansökan och frågor

Vill Du veta mer om tjänsten eller ansöka till den kontakta märkeschef Ola Sundén på:
E-mail: ola.sunden@motorhalland.se

Tel: 035-180704

Välkommen att skicka in Din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 10/5 2019
Rekrytering sker löpande.

Märk ansökan med: Säljare Volkswagen Transportbilar

 

 

 

MotorHalland söker nu Mekaniker!

Erfaren bilmekaniker? Vill du ingå i ett gott gäng med hög team-anda?

 

Dina arbetsuppgifter
MotorHalland är i ett mycket expansivt och spännande skede. År 2020 ska de nya lokalerna stå färdiga och med mer plats behövs mer personal. Därför rekryterar man redan nu in personal för att stå redo för nya utmaningar så snart de nya, fräscha lokalerna står färdiga.

Vi söker nu dig som har ett brinnande intresse för bilar, drivs av nyfikenhet och en stark önskan om att ge bra service. Vi behöver en erfaren bilmekaniker och arbetet innefattar alla vanligt förekommande verkstadsuppgifter som service, reparationer, felsökningar o.s.v. Tjänsten kommer dock vara mer inriktad mot serviceverkstad.

För en ansvarstagande person med egen drivkraft finns stora möjligheter till utveckling och framgång.

Tjänsten är på heltid och tillträde enligt överenskommelse.


Din profil
För att lyckas bör du ha en utbildning inom fordonsteknik, el, data eller ha förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. Då vi söker en erfaren bilmekaniker är det ett krav att du ha några års erfarenhet som just detta. 

Väldigt meriterande om din erfarenhet kommer från en auktoriserad märkesverkstad.
B-körkort och god datorvana är ett krav.

Som person ska du som söker vara serviceinriktad, noggrann, engagerad och ha förmågan att arbeta självständigt. Vidare bör du vara stresstålig och ha lätt för att samarbeta med dina kollegor.


Skicka in din ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Detta är en direktrekrytering till MotorHalland. Alla eventuella frågor och ansökningar går dock via MaxKompetens.

 

ANSÖK VIA DENNA LÄNK: http://www.maxkompetens.se/jobs/?jaid=8060


Om MotorHalland

MotorHalland är auktoriserade återförsäljare för Volkswagen personbilar, Volkswagen Transportbilar, Skoda och Seat. I vår 3.500 m2 stora bilhall hittar du ett rikt utbud nya bilmodeller samt även ett stort och varierat utbud av begagnade bilar. Vår verkstad är även den auktoriserad för reparation och service av Audi, Volkswagen, Skoda och Seat.
MotorHalland erbjuder dig ett mycket omväxlande och stimulerande arbete i ett expansivt företag. Självklart får du all den utbildning och information du behöver för att lyckas i din roll.


Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 6 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1800 jobb och har dagligen 750 heltidsanställda konsulter ute hos kund. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik samt Industri. 

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. 
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK.

 

Vi söker nu: Testare/Rekonditionerare/Mekaniker

 

Vi behöver omgående utöka vårt team med en duktig allt-i-allo, kille eller tjej.

Vi erbjuder Dig ett spännande och utvecklande arbete där Du får arbeta med Sveriges största och starkaste varumärken.

Till vår anläggning i Halmstad söker vi nu en motiverad, driftig och flexibel allt-i-allo. Du kommer in i ett spännande skede i en mycket stark bilmarknad, vi satsar stort på att utveckla vårt företag ytterligare inför flytten till nya anpassade lokaler på flygstaden i Halmstad. Kundfokus, ärlighet och kompetens ger oss unika fördelar på en konkurrensutsatt marknad. 

Du kommer att arbeta med att testa bilar, jobba med rekonditionering samt även utföra diverse enklare mekanikerarbeten. Kort sagt, du behöver kunna lite av varje.

 

Är du en teknikintresserad person som är duktig på att jobba med flera saker samtidigt och nyfiken på att lära dig nya saker ser vi gärna att du ansöker hos oss.Erfarenhet från branschen eller tidigare liknande jobb är meriterande men inget krav.

 

Välkommen till vårt team för ett fortsatt byggande av Halmstads bästa bilföretag.

Vi rekryterar löpande. B-körkort är ett krav

 

För ansökan/mer information om tjänsten:

Skicka personligt CV till:
mats.arvidsson@motorhalland.se
035-180745