Här finner Du samtliga lediga tjänster samt ansökningsinformation, välkommen med Din ansökan!

Motorhalland är återförsäljare för Volkswagen, Volkswagen Transport, Seat, Skoda och Scania Lastbilar. Vi har en lång historia som uppskattad arbetsgivare inom regionen. Vi bedriver verksamheten i Halmstad och Laholm fördelat på tre olika anläggningar. Motorhalland har 120 anställda och omsatte 2016 ca 630 miljoner kronor vilket gör oss till ett av de större företagen i Länet. Vi arbetar ständigt med kvalité och miljö i fokus. Våra kunder och vår personal är de viktigaste komponenterna i vår verksamhet.

MotorHalland söker nu Mekaniker!

Erfaren bilmekaniker? Vill du ingå i ett gott gäng med hög team-anda?

 

Dina arbetsuppgifter
MotorHalland är i ett mycket expansivt och spännande skede. År 2020 ska de nya lokalerna stå färdiga och med mer plats behövs mer personal. Därför rekryterar man redan nu in personal för att stå redo för nya utmaningar så snart de nya, fräscha lokalerna står färdiga.

Vi söker nu dig som har ett brinnande intresse för bilar, drivs av nyfikenhet och en stark önskan om att ge bra service. Vi behöver en erfaren bilmekaniker och arbetet innefattar alla vanligt förekommande verkstadsuppgifter som service, reparationer, felsökningar o.s.v. Tjänsten kommer dock vara mer inriktad mot serviceverkstad.

För en ansvarstagande person med egen drivkraft finns stora möjligheter till utveckling och framgång.

Tjänsten är på heltid och tillträde enligt överenskommelse.


Din profil
För att lyckas bör du ha en utbildning inom fordonsteknik, el, data eller ha förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. Då vi söker en erfaren bilmekaniker är det ett krav att du ha några års erfarenhet som just detta. 

Väldigt meriterande om din erfarenhet kommer från en auktoriserad märkesverkstad.
B-körkort och god datorvana är ett krav.

Som person ska du som söker vara serviceinriktad, noggrann, engagerad och ha förmågan att arbeta självständigt. Vidare bör du vara stresstålig och ha lätt för att samarbeta med dina kollegor.


Skicka in din ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Detta är en direktrekrytering till MotorHalland. Alla eventuella frågor och ansökningar går dock via MaxKompetens.

 

ANSÖK VIA DENNA LÄNK: http://jobb.maxkompetens.se/ads/f711933b-35f3-4b7f-b4a9-66714daa8816


Om MotorHalland

MotorHalland är auktoriserade återförsäljare för Volkswagen personbilar, Volkswagen Transportbilar, Skoda och Seat. I vår 3.500 m2 stora bilhall hittar du ett rikt utbud nya bilmodeller samt även ett stort och varierat utbud av begagnade bilar. Vår verkstad är även den auktoriserad för reparation och service av Audi, Volkswagen, Skoda och Seat.
MotorHalland erbjuder dig ett mycket omväxlande och stimulerande arbete i ett expansivt företag. Självklart får du all den utbildning och information du behöver för att lyckas i din roll.


Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 6 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1800 jobb och har dagligen 750 heltidsanställda konsulter ute hos kund. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik samt Industri. 

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. 
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK.