SEAT Service och Reparation

Med våra service- och underhållstjänster säkerställer du att din SEAT får den tillsyn och omsorg den är värd.

Ingen kan din SEAT som vi. Här på ÅTERFÖRSÄLJARBOLAG är vi experter på just SEAT och har alla nödvändiga specialverktyg för att ta hand om din bil på bästa sätt. Vi använder alltid SEAR Originaldelar så att din SEAT förblir 100% SEAT. Varmt välkommen att prata med våra kunniga servicerådgivare, eller varför inte boka din SEAT Originalservice online här, snabbt, enkelt och med pris direkt i bokningen.  

SEAT Originalservice

SEAT Originalservice är det smarta sättet att bevara din SEATs höga kvalitet. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Dessutom förlängs SEAT Service® Mobility automatiskt - hjälp på plats om du råkar ut för ett driftsstopp.

SEAT Originalservice 4+

Om din bil är av årsmodell 2019 -2016, kan vi erbjuda SEAT Originalservice 4+. Servicen är exakt densamma som SEAT Originalservice och utförd av experterna på din bil, men du får ett lägre pris. Om det behövs uppdateras programvaran, och du får alltid en ”stämpel” i bilens digitala servicehistorik. Bra både för din bil, för körglädjen och för andrahandsvärdet. 

SEAT Originalservice 8+

Om din bil är av årsmodell 2015 eller äldre kan vi erbjuda dig en Originalservice 8+. Den är exakt densamma som en Originalservice, men till ett lägre pris. Självklart utförs den av experter på din bil och om det behövs uppdateras programvaran.

SEAT Basservice

För dig som äger en SEAT årsmodell 2015 och äldre har vi tagit fram Basservice - ett 12-punkters serviceprogram med samma höga kvalité som du är van vid, men till ett lägre pris. Priset är fast - 1.895:-. Våra servicetekniker är specialister på SEAT och utför arbetet med effektiva diagnossystem, SEAT specialverktyg, SEAT Originaldelar och ständigt uppdaterad serviceinfo.

SEAT Service Mobility®

När du genomför Originalservice på din SEAT enligt serviceplanen får du automatiskt förlängd SEAT Service® Mobility. Om du inte kan köra vidare – till exempel på grund av driftsstopp, olycka eller bränslebrist – ser vi till att du får snabb hjälp på platsen. Ring 020-63 60 60 vid behov av assistans om du befinner dig i Sverige. Är du utomlands ringer du +46 771 63 60 60.

Nu ingår Fri Service

Oavsett hur du väljer att finansiera din nya SEAT ingår numera alltid 3 års fri service. Vi kallar det SEAT Trygghet och förutom fri service får du även 3 års nybilsgaranti samt 3 års fri vägassistans. Kontakta oss så berättar vi mer!

SEAT Originaldelar

SEAT Originaldelar är skräddarsydda för din SEAT och uppfyller de högsta standarder som krävs för att garantera din säkerhet, prestanda, hållbarhet och tillförlitlighet för din SEAT. Dessutom ger vi alltid 24 månaders garanti. 

LÄS MER
Garantier

Känn dig trygg med ditt köp. Läs mer om vilka garantier din SEAT omfattas av och hur länge. 

Allt du behöver till din SEAT

Självklart är din SEAT värd det lilla extra. Vi erbjuder ett stort utbud av tillbehör och accessoarer till just din bil. Klicka in i vår tillbehörsshop och shoppa loss.