Välj mellan 3 olika alternativ

 • Bilvård 1


  HELTVÄTT

  Karossen avfettas och spolas med högtryck. Bilen handtvättas med skonsamt vaxschampo. Kupén och bagageutrymmet dammsugs och gummimattorna högtrycksspolas. Borttagning av asfaltsstänk och salt. Fönster, paneler och övriga plast/ gummidetaljer görs skinande rena. Karossen torkas med gummiskrapa och skinn.

  Personbil från 699 kr

  Stor bil från 998 kr

   

   

 • Bilvård 2


  HELREKONDITIONERING

  Kaross, motor och motorrum avfettas. Bilen tvättas med alkaliskt tvättmedel. Hela bilen dammsugs invändigt och gummimattorna rengörs. Fönster och paneler tvättas och görs skinande rena. Lacken maskinpoleras med "kemisk rubbing" för att avlägsna oxider och lättare repor. Därefter vaxas bilen med vax av hög kvalitet som ger lacken lyster och ett långvarigt skydd mot smuts, salt, trafikfilm, etc. Plast- och gummidetaljer fräschas upp och behandlas.

  Personbil från 2750 kr

  Stor bil från 3384 kr

 • Bilvård 3


  LACKKONSERVERING

  Ceramicguard XL är ett 2-komponents keramiskt lackskydd som ger fantastiskt glansdjup, vattenavstötning och extra lång hållbarhet på 36 månader. Dessutom skyddar den hårda ytan mot virvlande partiklar i trafiken och det bildas färre smårepor i lacken. Skyddar billacken mot den nedbrytning och glansminskning som orsakas av solens UV-strålar, surt regn, luftföroreningar, trafiksmuts, vägsalt och andra kemikalier. En bil som är behandlad med Ceramicguard XL kommer att ha en lack i mycket bättre kondition och en snygg och fräsch bil är mer attraktiv och har ett högre andrahandsvärde. En behandling är med andra ord en skyddande investering.

  ​Personbil från 5950 kr

  Stor bil från 6999 kr

OBS. Bilvård erbjuds endast på vår anläggning i Halmstad