Bilservice Halmstad och Laholm

BOKA ONLINE-SERVICEN HOS OSS

För alternativ Bokning via telefon: Halmstad: 035-180730 / Laholm: 0430-79440

Tänk på att det är enklast att nå bokningen mellan kl. 09-00 - 12.00 samt 14.00 - 15.00 på vardagar

ORIGINALDELAR OCH SPECIALVERKTYG

 

I Halmstad och Laholm har vi auktoriserade märkesverkstäder för Audi, VW, Skoda och SEAT, som alla ställer höga krav på oss och vår service till dig. Här är du säker på att möta servicespecialister som enbart jobbar med originalutrustning och originaldelar direkt från bilfabrikerna. Vi går regelbundet utbildningar och har daglig kontakt med fabrikerna för de senaste uppdateringarna. Till alla moment använder vi märkes­godkänd verkstadsutrustning och har cirka 4.500 olika specialverktyg till hands.

Bilens garanti förlängs.
När du servar din bil hos oss får du alltid ett års, eller 1 000 mils, garanti på reparationen. Du får också fortsatt kostnadsfri hjälp om du skulle råka ut för ett driftstopp och 24 månaders garanti på reservdelarna som vi har använt. Garantin täcker dessutom de skador som den skadade reservdelen har orsakat.

Högre andrahandsvärde.
Om du tar väl hand om din bil, och ser till att serviceboken fylls i korrekt kan du komma att få mer betalt när du vill sälja den. Detta betonas ofta både i motortidningar och i prislistor på begagnade bilar, helt enkelt för att en dokumenterad historik talar om att du har tagit väl hand om din bil.

Mobilitetsgaranti.
Eftersom MotorHalland är en auktoriserad märkesverkstad lämnar Audi, VW, Skoda och SEAT en mobilitetsgaranti när du servar din bil hos oss. Detta innebär i korthet att du aldrig behöver bekymra dig för att bli stående längs vägen.
Läs mer här: Mobilitetsgaranti

Ekonomiservice
Ekonomiservice är till för dig som har en Volkswagen eller Skoda som är 8 år eller äldre och nu söker prisvärda reparationer med Volkswagen/Skoda originaldelar, precis som du är van vid. Du behöver inte betala mycket för att få det allra bästa, vi ger dig märkeskvalitet till bästa pris. Ekonomiservicealternativen kommer automatiskt när du bokar online.

Fri lånecykel.
När du lämnar din bil för service eller reparation hos oss så kan du vid tillgänglighet och under max en dag kostnadsfritt få låna vår MotorHalland-cykel. NYHET: Nu har vi även Elcykel!