ORIGINALDELAR OCH SPECIALVERKTYG

 

I Halmstad och Laholm har vi auktoriserade märkesverkstäder för Audi, VW, Skoda och SEAT, som alla ställer höga krav på oss och vår service till dig. Här är du säker på att möta servicespecialister som enbart jobbar med originalutrustning och originaldelar direkt från bilfabrikerna. Vi går regelbundet utbildningar och har daglig kontakt med fabrikerna för de senaste uppdateringarna. Till alla moment använder vi märkes­godkänd verkstadsutrustning och har cirka 4.500 olika specialverktyg till hands.

Bilens garanti förlängs.
När du servar din bil hos oss får du alltid ett års, eller 1 000 mils, garanti på reparationen. Du får också fortsatt kostnadsfri hjälp om du skulle råka ut för ett driftstopp och 24 månaders garanti på reservdelarna som vi har använt. Garantin täcker dessutom de skador som den skadade reservdelen har orsakat.

Högre andrahandsvärde.
Om du tar väl hand om din bil, och ser till att serviceboken fylls i korrekt kan du komma att få mer betalt när du vill sälja den. Detta betonas ofta både i motortidningar och i prislistor på begagnade bilar, helt enkelt för att en dokumenterad historik talar om att du har tagit väl hand om din bil.

Mobilitetsgaranti.
Eftersom MotorHalland är en auktoriserad märkesverkstad lämnar Audi, VW, Skoda och SEAT en mobilitetsgaranti när du servar din bil hos oss. Detta innebär i korthet att du aldrig behöver bekymra dig för att bli stående längs vägen.
Läs mer här: Mobilitetsgaranti

Fri lånecykel.
När du lämnar din bil för service eller reparation hos oss så kan du vid tillgänglighet och under max en dag kostnadsfritt få låna vår MotorHalland-cykel. NYHET: Nu har vi även Elcykel!


VÅRA SERVICEALTERNATIV

Utöver vår Originalservice har vi dessa fyra alternativ

 • MotorHalland Premium

  Det praktiska service-alternativet. Service över dagen och hyrbil ingår i priset, dessutom tvättar vi din bil innan du hämtar den.

 • MotorHalland Quickstop

  Det snabba service-alternativet. Njut av vårt goda kaffe, läs en tidning, titta på TV eller sitt och arbeta medan vi gör jobbet.

 • MotorHalland Kväll

  Det behagliga service-alternativet. Lämna bilen på eftermiddagen, hämta den på morgonen dagen efter. (endast i Halmstad)

 • MotorHalland Budget

  Det billiga service-alternativet. Du lämnar bilen i 4 dagar. Vi behåller bilen lite längre och kan därmed pressa priset.

  

VÄLKOMMEN MED DIN BOKNING!

Fyll i formuläret eller ring och boka direkt via vår servicemottagning.


Halmstad

Tidsbokning och allmänna frågor Audi / Seat 035-18 07 30

Tidsbokning och allmänna frågor VW/ Skoda 035-18 07 30

Tidsbokning och allmänna frågor VW Transport 035-18 07 48

 

Laholm 

Tidsbokning och allmänna frågor 0430-794 46

 

 

Vill du bli hämtad/lämnad?
×
×