Sugen på nya fälgar? Original eller special?

Är du intresserad av att hitta riktigt snygga fälgar till din bil oavsett märke eller årsmodell så erbjuder vi ett mycket stort antal olika varianter då vi dels har ett stort utbud av originalfälgar samt dessutom är återförsäljare för ett av Sveriges största fälgsortiment av specialfälgar. Vill du ex. prova hur en omgång nya specialfälgar skulle kunna se ut på just din bilmodell så bara klicka på bilden ovan så kommer du till fälgkonfiguratorn där du själv kan testa olika modeller.

När du sedan valt modell så kontaktar du oss så beställer vi hem dem åt dig med en gång. Vi kan självklart även montera dem åt dig med valfria däck samt om du vill även förvara dina gamla fälgar i vårt däckhotell.

 

Är du intresserad av originalfälgar från våra märken hittar du och kan beställa dessa direkt i våra online tillbehörskataloger via nedanstående länkar:

Tillbehör Volkswagen

Tillbehör Volkswagen Trp

Tillbehör Skoda

Tillbehör Seat

Behöver du nya däck?

Vi har alltid riktigt bra priser på alla större däckmärken och erbjuder kompetent information om vilka däck som passar just din bil och körstil bäst. Vi erbjuder däck från alla stora tillverkare och garanterar att du som kund får de bästa bildäck som finns på marknaden.

 

 Varm välkomna med förfrågningar.

 

Mvh, Peter

Peter Nilsson Hemsida.jpg
Peter Nilsson

Ansvarig Däckhotell
035-180722
peter.nilsson@motorhalland.se
Fälgar/Däck Laholm
service.laholm@motorhalland.se
0430-79 446