Volkswagen Transportbilar

Service och verkstad

Varför ska man välja Original? Upptäck fördelarna med att serva och underhålla din transportbil hos en auktoriserad verkstad.

När din Volkswagen Transportbil behöver service eller kanske en reparation, är den i goda händer hos oss. Vi är utbildade experter på just din bil, har alla nödvändiga specialverktyg och använder alltid Originaldelar särskilt anpassade för Volkswagen Transportbilar.

Vi har också utvecklat en plan för bilens service så att den löpande och kostnadseffektivt kan få omsorgen den behöver av experterna, i varje skede i dess liv. Alltid med en ”stämpel” i den digitala servicehistoriken och vi fyller även på med Mobilitetsgaranti eller Vägassistans. För vi är med dig hela vägen. Även på vägen.

Årsmodell 2020 och nyare

Volkswagen Originalservice är det smarta sättet att bevara din Volkswagens höga kvalitet. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Dessutom förlängs Volkswagen Mobilitetsgaranti automatiskt.

Årsmodell 2019 till 2016

Volkswagen Originalservice med lägre pris på service och reparationer för din bil som är fyra år eller äldre – årsmodell 2019 - 2016. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Volkswagen Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt.

Årsmodell 2015 och äldre

Volkswagen Originalservice, men med ytterligare lägre pris på service och reparationer för din bil som är åtta år eller mer – årsmodell 2015 eller äldre. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Volkswagen Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt.

Årsmodell 2015 eller äldre

För dig som har en Volkswagen av årsmodell 2015 eller äldre finns Volkswagen Basservice. Samma detaljomsorg och Volkswagen originalkvalitet men med färre åtgärdspunkter och till ett fast pris: 1 895 kr. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Vägassistans i 12 månader ingår.

Boka service online

Ange registreringsnummer och välj vilken service du vill göra. Boka snabbt och enkelt online.

Gör en servicebokning
Volkswagen Vikarie

Fri lånebil när din egen är på verkstaden. Boka kostnadsfritt vid verkstadsbesök.

Vindrutan, så mycket mer än bara ett fönster

Läs mer om vikten av god sikt och varför du ska välja en originalruta.

Serviceavtal

Med låg fast månadsbetalning och enkel kontroll över servicekostnaderna.